Show MenuHide Menu

Vær opmærksom når du skal have repareret din iPhone 6S

16. februar 2016

Her i efteråret udkom den nye smartere, hurtigere og bedre iPhone model, nemlig iPhone 6S. Rigtig mange mennesker har nu fået fingrene i den og nyder dens mange muligheder og funktioner. IPhones er super populære. Rigtig mange mennesker sætter pris på de mange funktioner som iPhones har som gør hverdagen lidt lettere og overskuelig. Måden hvorpå man kan planlægge sin kalender og synkronisere med andres kalendere, de lette adgange og muligheder for at finde tider for offentlig transport samt billetkøb, den konstante adgang til internettet og altså dermed al information, muligheden for at komme i kontakt med stort set alle mennesker direkte, og mange andre ting, er det som gør iPhonen så attraktiv.

Netop disse ting gør også at man kan blive en smule afhængig af sin iPhone. Det er klart, at man selvfølgelig også betaler en del for denne teknologi, kvag af de mange funktioner og muligheder som man altså har tilgængelig. Men i og med at det altså er en teknologi, kan den også være en smule skrøbelig – den kan gå i stykker. Man kan komme til at tabe den eller være ude for andre uheld som gør at den skal repareres. Med den nye iPhone 6S er der noget du skal være særlig opmærksom på, når du skal have repareret en skade. Apple har nemlig kodet teknologien således, at alle dele skal være autoriseret Apple-dele.

Det er klart at med så dyr en teknologi, så koster reparationer også en del. Af denne grund vælger mange at få repareret deres iPhones et billigt sted. Men med den nye iPhone 6S kan dette altså betyde at din telefon går i sort. Bruges der dele som ikke er Apple-autoriseret har Apple kodet telefonen til at gå i sort og dermed være uanvendelig. Sørg derfor for at få din telefon repareret hos en autoriseret forhandler og undgå dermed at skulle ud og investere i en hel ny telefon og måske undvære en i længere tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *