Show MenuHide Menu

Dating kan gøre dig kræsen

20. august 2015

Dating er blevet stadig mere populært i Danmark. Særligt den moderne teknologi har åbnet hidtil usete døre, når det kommer til at komme i kontakt med andre mennesker samt at skaffe sig en date. Der er både tale om de veletablerede internetsider som dating.dk, men også apps har set dagens lys. Her er særligt tinder blevet utroligt populært. I øvrigt har også de omtalte internetsider kastet sig ind på markedet for apps. Med andre ord har det aldrig været lettere at skaffe sig en date og møde nye mennesker, online.

Det kan både være godt og dårligt. Det giver hidtil usete valgmuligheder og det kan være rart at have noget at vælge i mellem og føle sig bekræftet gennem mange henvendelser og eventuelle dates.

Men det kan bestemt også have en negativ side. Vi bliver langt mere kræsne når vi skal vælge vores partner. Når udvalget er så stort, så vil man hurtigt føle, at alle døre er åbne, derfor ønsker man ikke at gå gennem en dør som ikke er helt perfekt på den anden side. Er der bare de mindste “fejl” ved ens date, så er han/hun no-go. Så finder man jo bare en ny.

Dagens singler er utroligt svære at tilfredsstille og derfor kan det være svært at få parforholdet til at fungere optimalt.

I “gamle dage” kunne man ikke bare sådan møde tusind forskellige mennesker. Derfor slog man til, når man fandt en der faldt bare nogenlunde i ens smag. Så giftede man sig og fik børn i en tidlig alder – på den måde kunne man også få flere børn og dermed var det bestemt en stor gevinst for samfundet.

Dating kan være ganske morsomt, men uden man er opmærksom på det bliver man altså gjort kræsen og man vil desværre ikke acceptere andet end det perfekte. Det kan på lang sigt få negative konsekvenser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *